Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szigeti séta 2010 május 9.

2010.05.09

A mai Óbudai szigeti kopós sétánkra három Bakonyi Betyár jött el. Ajtán kívül velünk volt Lara és Tóbiás! Lassan 9 hónaposak lesznek, így öröm volt számomra újra látni őket.                                                                                         

Kép Próbáltuk külön lefényképezni a három tesót, de ez nem nagyon ment. nagyon egymásra találtak, így hát szünet nélkül ment a játék.

Ez lett a legjobb kép.

 

 

 

 

 

Kép A szokásos csoportkép készítésekor  viszont Tóbiás Vértes és Ajta mögé került, így  készült egy kép apával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor a többiek már hazamentek, gyakoroltunk egy kicsit Larával és Tóbiással. Volt nálam egy vaddisznó csülök, amit azért hoztam, hogy  a gyerkőcöknek csinálujunk egy-egy vonszalékot.

Először megmutattam Larának a csülköt. Lara kissé gyanakodva fogadta, de nagyon érdeklődött, és kicsit játszott is. Megcsináltam neki a kb 30 méteres egyenest. Hosszabbat nem akartam, hisz még vele nem gyakoroltunk. Mivel larának mát megy a helynbenmaradás, eljátszottuk vele a csapa kidolgozása előtti elfektetés-és a vezető által a rálövés helyének ellenőrzése -helyzetet. Aztán Edina odavezette a vonszalék kezdetéhez. Lara alaposan megvizsgálta a "rálövés helyét", aztán szép lassan, aprólékosan szagolgatva, de végig céltudatosan a nyomot követve végigment a friss vonszalékon! A végén Edina játszott Larával, majd elcserélte a csülköt egy kis jutalomfalatra.

 

Utána következett Tóbiás. Sajnos neki nem megy még az elfektetés,  de majd fog :-))) Azért  Laci Tóbiás munkája előtt is ellenőrizta a rálövés helyét. Tóbiás hasonlóan alaposan megszaglászta a vonszalék elejének minden négyzetcentiméterét, majd lassan elindult. Hasonlóan Larához ő is végig szépen odafigyelt, és aprólékosan ellenőrizva mindent, a vonszalék végére ért! Játék, majd jutalomfalat volt itt is a végén.

Nagyon tetszett nekem a két gyerkőc munkája, remélem a további gyakorláskor is igy, és egyre jobban  fognak dolgozni, és  szépen fejlődnek majd.

Még egy kép Tóbiásról és Vértesről

 

Kép